GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP V. KØB OVER 699 DKK LEVERING 1-4 DAGE
GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP V. KØB OVER 699 DKK LEVERING 1-4 DAGE
GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP V. KØB OVER 699 DKK LEVERING 1-4 DAGE

Altid personlige behandlinger

Ansigtsbehandlinger

KosmetineBASIS

30 min 399,-
Alle ansigtsbehandlinger hos Kosmetines Hudpleje, bliver skræddersyet til den enkeltes behov, ud fra dine ønsker og hudens behov. Du skal blot vælge størrelsen på behandlingen, når du booker tid til din behandling. Denne behandling er en kvik behandling. Behandlingen henvender sig til dig der ønsker en hurtig og effektiv behandling, eller hvis du ønsker et kurforløb.

KosmetineBASIS+

60 min 599,-
Alle ansigtsbehandlinger hos Kosmetines Hudpleje, bliver skræddersyet til den enkeltes behov, ud fra dine ønsker og hudens behov. Du skal blot vælge størrelsen på behandlingen, når du booker tid til din behandling. Denne basis+ behandling, kommer hele vejen rundt om hudens behov. Jeg anbefaler denne behandling, hvis du er i tvivl om hvilken behandling du skal vælge, eller hvis det er første gang at du besøger klinikken.
Alle ansigtsbehandlinger hos Kosmetines Hudpleje, bliver skræddersyet til den enkeltes behov, ud fra dine ønsker og hudens behov. Du skal blot vælge størrelsen på behandlingen, når du booker tid til din behandling. Dette er en luksusbehandling, hvor velvære og effektivitet kombineres for at skabe en afstressende oplevelse og fornye huden. Ved denne behandling får du den fulde pakke, hvor både ansigt, hals og decolleté behandles. Derudover er der sat ekstra tid af til en afsluttende grundig vejledning. (*Ved denne behandling kan en dermaroller medbringes og bruges i behandlingen.)

KosmetineNEEDLING

75 min 1095,-
Ved denne ansigtsbehandling arbejder vi med needling. Her laves mikroskopiske/ikke synlige huller i huden, der får huden til at starte sin egen regenereringsproces. Dette er den absolut bedste og naturlige måde at forny huden på. Behandlingen er resultatorienteriet og arbejder målrettet på bl.a. ar, rynker, pigmentering, grov struktur og store porer. Denne behandling er perfekt til dig, hvis du ønsker resultater og en optimering fra den almindelige ansigtsbehandling. Nålelængderne er 0,15 mm. - 1,5 mm og tilpasses efter din huds behov. Der er ingen smerte ved behandlingen. (+ hals og bryst kan tilkøbes for 449,-)
God til teenager & uren hud. Inkl. afrens, peeling, dybderens, maske & afsluttende creme.
Dette er en luksusbehandling, til dig der mangler fugt og glød. Det er en perfekt anti-age behandling, med øjeblikkelige resultater. Behandlingen indenholder: afrens, tilpasset diamantslibning, dybderens, efterfulgt af en oxygenbehandling & afsluttende creme.
En lækker behandling, hvor huden afrenses, herefter laves der en tilpasset diamantslibning af huden, efterfulgt af dybderens, maske, fugt og beskyttelse.

Konsultation

30 min Gratis
Denne konsultation er til dig der har brug for en snak, om behandlingsmuligheder og produktvejledning.

Tillæg til ansigtsbehandlinger

Denne behandling kan bookes, hvis du ønsker at få behandlet hals & bryst i forbindelse med din "KosmetineNEEDLING" behandling.
Ekstra luksus til dine hænder, i mens du hviler med en maske efter din ansigtsbehandling, får dine hænder en peeling og efterfølgende bliver pakket ind i en silkeblød fugtmaske.

+Lysterapi

20 min 149,-
Tilkøb 20 min lysterapi til din ansigtsbehandling. Vælg mellem 3 forskellige typer lys, der arbejder på forskellige problematikker. BLÅT LYS: Forbedre hud der er sensitiv, hud med udslæt, uren hud & fedtet hud. Lyset her en lindrende effekt på betændelses i huden, samtidig med evnen til at dræbe bakterier. RØDT LYS: Fantastisk anti-age effekt. Sætter gang i produktionen af kollagen og elastin, samt øger blodcirkulationen. Dette vil give din hud nyt liv og glød. GRØNT LYS: Modvirker hyperpigmentering, da det grønne lys har evnen til at reducerer produktionen af melanin, forbedre hudtonen, anti-age effekt, har en helende effekt på sår og ar. Den er også beroligende for huden.

+Dybderens

15 min 99,-
Ved denne behandling får du dybderens til en af mini behandlingerne eller ekstra dybderens til din behandling hvis det er nødvendigt.

Dermaroller

En resultatskabende mikroneedling behandling. Fantastisk behandling til hud med ar, pigmentering, hud med grov struktur, & hvis du ønsker en anti-age behandling med synlige resultater. Der med følger et homecare kit + 1 Dermaroller maske. Kittet indeholder: Dermaroller HC902, Lipopeptide(A) serum 30 ml., Rollercleanser 30ml., pandebånd og en ekstra dermaroller maske. (Homecare kit værdi: 1290,-) Udover behandlingen vil du bliver undervist og vejledt til at kunne forsætte behandlingen derhjemme.
Denne behandling kan kun bookes, hvis du tidligere har købt den Originale Dermaroller og nu ønsker at få vejledning i brugen af rullen. Ved denne behandling får du vejledning + en fuld dermaroller behandling med egen dermaroller. *Husk at medbringe rullen*
En resultatskabende mikroneedling behandling. Fantastisk behandling til hud med ar, pigmentering, hud med grov struktur, & hvis du ønsker en anti-age behandling med synlige resultater. *Vær opmærksom på at dette er en medicinsk behandling, dvs. At der er mulighed for at anvende en længere nålelængde og herved arbejde dybere i huden. **Huden kan være mere følsom 2-5 dage efter behandling. ***Book gerne en gratis konsultation eller kontakt mig, hvis du er interesseret i at høre mere.

Lysterapi

Behandlingen er inkl. afrens, peeling, 20 min lysterapi og afsluttende fugt & beskyttelse. Vælg mellem 3 forskellige typer lys, der arbejder på forskellige problematikker. BLÅT LYS: Forbedre hud der er sensitiv, hud med udslæt, uren hud & fedtet hud. Lyset her en lindrende effekt på betændelses i huden, samtidig med evnen til at dræbe bakterier. RØDT LYS: Fantastisk anti-age effekt. Sætter gang i produktionen af kollagen og elastin, samt øger blodcirkulationen. Dette vil give din hud nyt liv og glød. GRØNT LYS: Modvirker hyperpigmentering, da det grønne lys har evnen til at reducerer produktionen af melanin, forbedre hudtonen, anti-age effekt, har en helende effekt på sår og ar. Den er også beroligende for huden.

Voksbehandlinger

Hele ben

60 min 375,-

Hele ben + bikini

60 min 475,-

Bikinilinje

30 min 175,-

Tanga

30 min 249,-

Brazil

60 min 375,-
Hvis behandlingen gentages indenfor 6 uger, kan denne behandling vælges. Kun kvinder

Brazil 1. gang

90 min 449,-
Kun kvinder

Arme

30 min 199,-

Armhuler

20 min 149,-

Ryg

30 min 299,-

Bryst & mave

30 min 299,-

Overlæbe

15 min 99,-

Hage

15 min 99,-

Overlæbe & hage

15 min 159,-

Næse

15 min 99,-

Øre

15 min 99,-

Vipper & bryn

Et lash lift holder I ca. 6+ uger. Ved denne behandling farves både øvre og nedre vipper og der afsluttes med en plejende kreatin kur.

Ret af bryn

15 min 119,-

Farve af vipper

20 min 119,-

Fedtfrysning

Konsultationen bruges til at vurderer om fedtfrysning kan være en løsning for dig, samt mulighed for at stille spørgsmål til behandlingen.
Der skal være foretaget en konsultation inden behandling!

Book behandling

Er du klar til at forkæle dig selv?

Din data er i trygge hænder

Du kan trygt besøge Kosmetine.dk og jeg lover at passe godt på din persondata. Jeg bruger cookies fra dit besøg til at give dig relevante tilbud og informationer. Klik på “detaljer” for at læse mere om cookies.