GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP V. KØB OVER 699 DKK LEVERING 1-4 DAGE
GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP V. KØB OVER 699 DKK LEVERING 1-4 DAGE
GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP V. KØB OVER 699 DKK LEVERING 1-4 DAGE

Apotcare - OptiLASH Serum (til sensitive+gravide)

295,00DKK

Denne vippeserum er dermatologisk testet og er sammensat af naturlige ingredienser.

Den giver både længere og mere fyldige vipper og viser resultater, efter kun 28 dages brug.

Denne serum er fri for parabener, prostaglandin og hormonsforstyrrende stoffer. Dette gør den til den perfekte serum, for den sensitive og gravide.

NB: da produktet er uden prostaglandin, vil effekten af serummet være en smule mindre end f.eks. Tolures HairPlus vippe og bryn serum, da prostaglandin er den ingrediens i serummer der giver den ekstra effekt.

Ikke på lager

Produkt beskrivelse

Anvendelse: Brug Optilash hver aften efter din rense- og hudplejerutine og påfør den som en almindelig eyeliner ved vipperødderne.

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Methyl-Propanediol, Pentylene Glycol, Niacinamide, Myristol Pentapepetide-17, Biotin, Glycine, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Xanthan Gum, Trisodium Ethylenediamine, Disuccinate, Pantolactone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Produceret i EU.

 

Din data er i trygge hænder

Du kan trygt besøge Kosmetine.dk og jeg lover at passe godt på din persondata. Jeg bruger cookies fra dit besøg til at give dig relevante tilbud og informationer. Klik på “detaljer” for at læse mere om cookies.