GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP V. KØB OVER 699 DKK LEVERING 1-4 DAGE
GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP V. KØB OVER 699 DKK LEVERING 1-4 DAGE
GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP V. KØB OVER 699 DKK LEVERING 1-4 DAGE

Environ – Antioxidant Defence Créme

885,00kr.

Denne lette, luksuriøse fugtighedscreme beriget med antioxidanter er med til at bekæmpe skadevirkningerne af frie radikaler og hjælper med at holde huden fugtmættet, blød og glat.

35 ml.

 

OBS! KONTAKT OS VED KØB AF ENVIRON PRODUKTER.
Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter, hvor en konsultation skal gennemføres inden dit køb kan afsluttes.
Du kan også kontakte os på kundeservice@kosmetine.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Kosmetines Hudpleje.

Ikke på lager

Produkt beskrivelse

Anvendelse:

  • Brug dine foretrukne produkter fra Environ til at pre-cleanse, rense og tone huden.

  • Påfør Antioxidant Defence Crème oven på eller sammen med din anbefalede Vita-Peptide C-Quence Serum 1-4.

  • Anvend morgen og aften.

Fordele:

  • Rig på antioxidanter som vitamin C, E og rosmarinekstrakt, som beskytter huden mod effekterne af UV-bestråling og minimerer de tidlige aldringstegn, der skyldes solskader.

  • Hjælper med at nære og fugte huden, så den ser sund og velplejet ud.

  • Hjælper med at reducere synlige tegn på aldring ved at gøre huden fastere og beskytte mod skadevirkningerne af frie radikaler, hvilket hjælper dig til at se ung ud i længere tid.

Din data er i trygge hænder

Du kan trygt besøge Kosmetine.dk og jeg lover at passe godt på din persondata. Jeg bruger cookies fra dit besøg til at give dig relevante tilbud og informationer. Klik på “detaljer” for at læse mere om cookies.